Eilen kirjoitin tähän pitkän sepustuksen, mutta kuinka ollakaan, pieni levoton sormeni lipsahti jonnekin ja silloin kaikki hyvät kirjoitukseni  fiu vaan katosivat kuin tuhka tuuleen. Enkä enää muistakaan oikein, mitä mahdoin sepustaa....

No joka tapauksessa näyttää olevan niin, että aina tulee uusia asioita, joita pitää opetella . Nyt opettelen painonhallintaohjelmani motivaatiokirjan täyttämistä tällä tietokoneella.  Minun on pitkään pitänyt linkittää tämä painonhallintaohjelmani tänne blogiin. Se on Xtravaganza ja Espoon Suomenojalla . Olen onnistunut pudottamaan painoani syyskuusta 14 kg. Nyt olisi enää jäljellä vai 2 kg pudotusta, mutta se pitää yrittää saada vasta joulun jälkeen. En oikein jaksa pingottaa joulun pyhinä. Tämä on ollut mielenkiintoinen ja mukava projekti.

Käsitöitäkin olen tehnyt vähän. Tässä aikaisemmin kutomani huopa muutettuna ponchoksi. Alunperin se oli viitta, mutta en tykännyt siitä. Somistelin tämän ponchon huovutetuilla kukkasilla, kun joka reunassa ei ole hapsuja. On tosi lämmin ja mukava pitää.

Toivotan kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2010!