Tänään kauppareissun jälkeen oli aivan sellainen tunne, että nyt alkoi meikäläisellä "joululoma". Viimeiset lahjaostokset tehtiin tänään ja melkein kaikki ruokaostoksetkin, niin nyt ei tarvitse enää juuri kaupoissa pyöriä. En nyt muutenkaan paljon ole ostellut. Ainoastaan ihan pienimmille lapsillehan kuuluu ostaa vähän leluja.

Toinen myyntipäiväkin meni ihan kivasti ja niinpä kaappeihin tuli pikkiriikkinen kolo tehdä uusia juttuja taas ensi vuonna. Kyllä mä olin aika puhki perjantai-iltana, kun kotiin palasin kuormani kanssa. Mutta nyt sekin on koettu ja ihan myöteistä oli.

Tässä sitä sitten rentoudutaan kynttilänvalossa perjantai-iltana

Sunnuntaina olin sitten katsomassa lasten Tanssikoulu DCA:n joulunäytöstä Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Siellä nimittäin esiintyivät  Armi ja Aino-tytöt. Siellä oli todella tasokkaita esiintyjiä. Oli pajon hip-hoppia ja breik-tanssia, joita tytötkin tanssivat.

Tässä he ovat ruusuineen:

Nyt sitten pitäisi jo suunnitella niitä joululaatikoita. Tässä minun hurja keramiikkakulho, johon laitan paistumaan jotain joululaatikkoa, luultavasti porkkanalaatikkoa. Toivottavasti vuoka kestää uunissa....!!!